подаване на ток софия

Подаване на Ток в София

В столицата съществуват много фирми за подаване на ток на автомобили. Подаване на ток за автомобили, може да се извърши по няколко начина. Най често срещано е, подаването на ток с кабели. В този случай двата автомобила застават един до друг и се подава ток. Много често се случва автомобилът да не може да запали, тъй като има несъответствие между акумулаторите. Понякога се случва акумулаторът да даде повече ток и да повреди главния компютър на другия автомобил. Доста от водачите на моторни превозни средства, нямат голям избор. В град София съществуват само две професионални фирми за подаване на ток. Те извършват услугата подаване на ток със специален блустер 12-24 волта. Това е сигурен начин за подаване на ток софия за автомобили. По този начин, компютрите на вашите автомобили ще бъдат винаги защитени от възникване на къси съединения.

Как се извършва подаване на ток ?

Фирмите за пътна помощ в град София, предлагат услугата подаване на ток за автомобили. Услугата подаване на ток, се състои от посещение до вашето местоположението и подаване на ток. Цената за подаване на ток за град София е 40 лева. Много от фирмите за пътна помощ, предлагат услугата подаване на ток с кабели. За да се извърши подобна услуга, трябва да се снабдите с кабели с дължина най-малко 3 метра. Но когато поставите кабелите между двата акумулатора, волтажа на напрежението намалява драстично. Кабелите започват да се нагряват и вероятността да запалите е твърде малка. За извършването на такава услуга, се изискват висококачествени силови кабели. Желателно е кабелите за подаване на ток да са гъвкави. Щипките трябва да са изолирани, за да не се получи късо съединение. Щипките на двата полюса трябва да бъдат с различни цветове. Плюсовият кабел е червен, а минусовият черен.

Подаване на ток софия с блустер ?

За качествено подаване на ток софия се изисква специализирана компания. Това се извършва само от професионалните компании, за пътна помощ. Професионалните компании за пътна помощ, разполагат със специализирани блустери за подаване на ток в София. Как се извършва самата услуга. След като пристигне екипът на пътна помощ, блустера се поставя непосредствено до автомобила. Дължината на кабелите достига един метър. По този начин, напрежението което се подава към акумулатора на автомобила, се запазва тотално. С тези специални кабели няма никаква опасност от спад на напрежението, което се подава от блустера към акумулатора. След като се защипят двата полюса на блустера към акумулатора, можете спокойно да включите стартовия шалтер. В рамките на 1 минута, блустера възпроизвежда нормалното напрежение към акумулатора на автомобила. След извършването на тази операция, вие спокойно може да завъртите ключа на стартера и да запалите автомобила мигновено.

Фирми за подаване на ток София ?

Фирмите за пътна помощ в град София, предлагат различни видове услуги. Най често фирмите за пътна помощ, репатрират автомобили с излезли от строя акумулатори. Те ги репатрират до специализирани сервизи, където ще им бъдат сменени акумулаторите. Много често се случва репатриращият автомобил, да предостави стартов ток, на авариралият автомобил. Но в повечето случаи, възникват огромни проблеми с компютъра на закъсалият автомобил. Неправилната диагностика на вашият автомобил, може да окаже фатални последици в електрическата система. Ако се окаже че акумулаторът е излязъл извън строя, не се колебайте да потърсите професионалните компании за пътна помощ. В никакъв случай не се доверявайте на услугите, които предлагат нелегалните фирми за пътна помощ. Повечето компании предлагат пътна помощ и различни видове услуги, като подаване на ток. Една от тези компании, която предоставя експресна услуга пътна помощ в София може да видите във Google.