автосервиз за камиони

Автосервиз за камиони София

Превантивната поддръжка е ключът към спестяването на разходи. Обслужването на камиони обхваща всичко – от предната броня на вашия камион, чак до задната ви броня и всичко между тях. Ние ще намерим най-ефективния и икономически ефективен начин да оправите камиона си и да се върнете на пътя за вас възможно най-скоро. Имаме страхотна комуникация и доверие със съществуващите ни собственици на камиони за тяхното обслужване – това беше и продължава да бъде ключът към нашия успех. Автосервиз за камиони. Обслужването на вашия камион може да струва само 50 лева, така че защо да не го направите сега и да предпазите камиона си от потенциални големи скъпи ремонти! Повече информация за обслужването на вашите камиони: Някои хора смятат, че услугата по време на обслужване е достатъчна, но това обикновено се нуждае от повече ремонтни дейности, необходими на по-голяма цена. По-добре е камионът ви да се обслужва редовно, за да ви помогне да следите всички предстоящи проблеми, които може да са висящи.

Специализиран автосервиз за камиони

Ако това е малък камион или лекотоварен камион, обикновено услугата преди или по време на обслужване е достатъчна, стига маслото да се сменя веднъж годишно. Просто се уверете, че спирачките ви не са повредени преди тестовата станция, тъй като при това обикновено се допуска пропуск. Поради постоянното спиране и потегляне, градските камиони имат тенденция да износват спирачките и съединителите много по-бързо. Те наистина трябва да бъдат обслужвани между 10 000 и 15 000 километра, за да осигурят ниски разходи за ремонт и най-добри практики за безопасност за всички участници в движението. При приблизителна цена на подмяна на съединителя от 2000 лева за малък камион. Не би ли било по-добре да го коригирате от време на време, за да му осигурите по-дълъг живот. А също така да има индикация кога съединителят може да се нуждае от подмяна, за да ви помогне на бюджетите?

Специализиран автосервиз за товарни камиони

Тежкотоварни камиони обикновено се обслужват на 10 000 – 15 000 км. Заслужава си да получите редовна услуга, при която проверяваме ходовата част. Настройваме спирачките, настройваме съединителя, проверяваме всички нива на масло и течност. Цената на ремонт ​​и смяна на съединителя може да достигне 5 000 лева за някои модели камиони. А изтичането на масло без надзор е много скъпо нещо. Пълно обслужване на камиона може да получите само при нашите специалисти. Какви са нашите възможности за обслужване на камиони: Ремонт и изпитване на спирачки, смяна на съединителя, ремонти на окачването. Основен ремонт на двигателя, основен ремонт на скоростната кутия. Диференциални ремонти, електрически ремонти, денонощна пътна помощ за камиони. Ремонти на ръжда на шасита и отстраняване на ръжда на шасита за леки, лекотоварни и товарни автомобили. Обслужване и ремонт на проблеми свързани със серво управлението, извършваме компютърна диагностика с инструменти на фирмата instrumenti.org. Обслужване и ремонт на проблеми свързани с авто електрически повреди на камиони, включително и акумулаторите.