Автосервиз

Специализиран автомобилен сервиз за ремонт на моторни превозни средства е най-висококачествения автосервиз в София. Той се фокусира върху цялостната грижа на клиентите. Ние притежаваме 3 декара собственост, управляваме и предоставяме надеждни услуги за ремонт и поддръжка на автомобили в София от 1990 година насам. Във специализирания автомобилен автосервиз за ремонт на автомобили, ние считаме за наше лично задължение да опазим прекрасните хора в София и на пътя. Като помагаме на техните превозни средства да бъдат винаги в изправност и в безопасност. Нашите механици имат голям опит, които са сертифицирани ASE техници и използват най-съвременните технологии. За да предоставят услуги за авторемонт и поддръжка на всички марки и модели автомобили. Нашите автомобилни услуги се подкрепят от 12 месечна или 20 000 километра гаранция. Така че можете да бъдете сигурни, че вашият автомобил или камион е в страхотните ръце на нашия специализиран автосервиз.

Специализиран автосервиз

Докато колата ви е в нашия автосервиз, не се колебайте да се възползвате от безплатния Wi-Fi интернет в зоната ни за чакане. Или от безплатния ни местен трансфер, за да ви отведе там, където трябва да отидете. Радваме се да ви помогнем да запазите безопасността на вас и вашето семейство. При нас лесно може да проверите онлайн историята на вашите автомобили за ремонт. Едно от предимствата да бъдете клиент на нашия специализиран автосервиз за ремонт на автомобили. Е възможността да проверите пълната история на автомобилите онлайн. Нашата автоматизирана база данни ви позволява да влезете от комфорта на вашия автомобил и да видите услугите за ремонт и авто поддръжка, които сте получили. Можете също така да видите кога ще трябва да бъде извършена следващата ви авто услуга. Да гледате нашия автомобилен видео блог и да използвате инструмента за диагностика на автомобили. За да ви помогнем да добиете представа за автоматичните ремонти, от които може да се нуждаете.

Обслужване на моторни превозни средства

Специализираният авто център предлага пълно обслужване за всички марки и модели автомобили включително и 4 × 4. Редовното обслужване на вашия автомобил е от ключово значение, за поддържането му да работи добре и дълготрайно в продължение на много години. Специализираме и сервизно обслужване на автомобили, включително и Мерцедес, BMV, Ауди. Всички модели на VW и всички други марки автомобили и микробуси. Ние сме напълно обучени специалисти с над 30-годишен опит. Почти всички превозни средства на пътя днес са оборудвани с компютърна система. Това е блок за управление на двигателя, който непрекъснато следи работата на автомобила. Ако автомобилът ви има проблем, който кара двигателя да работи неравномерно, първото нещо което трябва да направите е автодиагностика на автомобила. Използвайки специализирана диагностична апаратура. Нашият екип може да чете кодовете за неизправности на двигателя и да отстрани всички грешки и проблеми на автомобила.

Обслужване на спирачната система

Спирачките на автомобила, може би са една от най-важните части от всяко превозно средство. Така че изключително важно е да се гарантира, че те винаги трябва да бъдат в перфектно работно състояние. В противен случай автомобилът може да претърпи пътно транспортно произшествие и да се наложи да потърсите услугите на автосервиз във страната. Ако имате нужда от нови накладки, спирачни дискове или накладки, обадете се за безплатна оферта. Специализираният автосервиз също е един от малкото сервизи във страната, които могат да доставят и монтират дискове от карбон или керамични съединители. Обслужване на климатика. Специализираният авто център предлага автосервиз за климатизация на автомобили, който помага да се създаде и поддържа комфортна среда за шофиране във вашия автомобил. Повечето проблеми с климатизацията могат да бъдат отстранени лесно чрез проверка на течовете на вашата система. Последвана от пълно зареждане на вашия хладилен агрегат за климатик. Обадете се в специализиран авто център за безплатна проверка на спирачната система.

Автосервиз и услуги

Жизненоважно е окачването на вашите автомобили да е в перфектно работно състояние. Не само за безопасността на вас и вашите пътници, но и за управляемостта и поддръжката на вашия автомобил. Лошото износване на окачване на автомобила, може от своя страна да доведе до износване на гумите, сферичните връзки и контролните рамена. Тъй като стойностите при препродажба са важен аспект при закупуване на спортна или престижна кола, поддържането на каросерията и интериора на автомобилите е също толкова важно, колкото и поддържането на обслужването и поддръжката на двигателя. Във специализираният ни автосервиз, използваме само най-добрите оригинални инструменти на фирмата instrumenti.org. При нас всички поставени нови авто части на автомобила имат гаранция от една година. Ние поемаме обществена отговорност към всички наши клиенти, които имат леки и товарни автомобили. Още информация за професионален автосервиз ще намерите във сайта на автосервиз.bg.