за контакти

За контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Контакти

За контакти и запитвания за пътна помощ, потърсете екипите на специализираните фирми за пътна помощ. За въпроси относно предлаганите услуги, моля да се обадите на денонощните ни телефони за връзка с клиенти 088/99 22 999. Нашите центрове за обслужване на клиенти, при катастрофи и аварии, телефон за връзка – 088/99 22 999. За отделни въпроси свързани с повредата на вашият автомобил или подаване на жалба, ползвайте онлайн формата. Работното време на офисите за обслужване на клиенти, е всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа. Благодарим Ви за проявеният интерес към нашите услуги които предлагаме в никакъв случай не използвайте формуляра за рекламации. За рекламации и всякакви други въпроси се свържете с екипите на специализираните фирми за пътна помощ. Също така можете да използвате контактната платформа за изпращане на емайли от всякакъв тип запитвания. Благодарим Ви предварително за разбирането.

За контакти и запитвания

Адресите, офисите и телефоните на компаниите и друга контактна информация, можете да намерите ТУК. За ваше улеснение компаниите за репатриране, предоставят различни телефони. За информация за превоз на моторни превозни средства, посетете страниците на специализираните фирми за пътна помощ. За да получите най-доброто за вашето предстоящо пътуване, позвънете на телефон 0899 799 999 ! Ако не можете да откриете търсената от Вас информация, моля използвайте формуляра за контакти. Служителите на специализираните фирми, ще отговорят на Вашите запитвания възможно най-скоро. Те ще Ви предоставят нужната информация в най-кратки срокове. Специализираните фирми за пътна помощ, дават пълна гаранция, за качеството на обслужване на клиентите. Ако имате въпроси свързани с ПТП или Аварии, веднага се свържете с фирмите за пътна помощ. За всякакви други въпроси и запитвания потърсете специализираните компании за пътна помощ.

Нашите контакти за пътна помощ

В случай че, получите авария на автомобила, просто си потърсете фирма за пътна помощ. Компаниите за пътна помощ предоставят своите телефони за обслужване на клиенти. От ваша страна се изисква само да наберете денонощните телефони които са изписани в сайтовете на фирмите за пътна помощ. В тях ще намерите пълна информация за предлаганите услуги от компаниите за пътна помощ в България. За повече информация потърсете служителите на пътна помощ. Ако се наложи да търсите пътна помощ, посетете сайта на специализираните фирми за репатриране на автомобили в град София.