пътна помощ за тирове

Пътна Помощ за Тирове

Нашата компания предлага пътна помощ за тирове, ние работиме 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Нащата компания разполагат със специализирана техника за репатриране на тирове във страната и чужбина. Повечето компании за пътна помощ, работят със застрахователни компании. Застрахователните компании предлагат различни видове застрахователни полици, които покриват всички нанесени щети по време на пътуване. Независимо кога и къде сте закъсали, нашата компания за пътна помощ пристига винаги навреме за да ви окаже нужното съдействие. Веднага след вашето обаждане, нашата компания ще изпрати екип на пътна помощ за тирове. Всичко това може да ви излезе напълно безплатно, но само ако притежавате застрахователна полица за пътна помощ.

Какви услуги предоставя нашата фирма за пътна помощ за тирове

Услугите които предлага нашата компания за пътна помощ, е пряко свързана с превоз и репатриране на тирове. Изтегляне на тирове от канавки, изтегляне на тирове от кал и мочурища. Изтегляне на тирове от трудно достъпни терени, изтегляне на тирове и влекачи със специализирана пътна помощ. Изтегляне на катастрофирали тирове и влекачи, с ремаркета и полуремаркета. Репатриране на тирове до съответния специализиран автосервиз. Репатриране на тирове до най-близкия паркинг, репатриране на ремаркета и полуремаркета. Смяна на спукана гума, доставка на гориво, ремонт на място и редица други авторемонтни услуги. Някои от специализираните компании за пътна помощ в София, разполагат с мобилен автосервиз. Те предлагат всякакви ремонтни дейности на пътя. Какъвто и отрасъл да има вашата фирма, по каквито и маршрути да пътувате. Компаниите за пътна помощ пристигат винаги навреме, за да ви помогнат, да продължите пътуването си.

Кои райони на страната покрива нашата фирма за пътна помощ

Служителите на нашата компания за пътна помощ, предоставят отлично покритие за района на град София и цяла България. Мобилното приложение създава допълнителни удобства за шофьорите, които се нуждаят от специализирана пътна помощ. GPS технологиите, определят точното място на вашият авариралият тир или влекач. От ваша страна се изисква само, да кажете вашите точни координати, където се намирате. В страната съществуват само няколко компании, които предлагат специализирана пътна помощ за тирове. Те обхващат периметъра на цяла България. Една от тези компании в България, предоставя услугата пътна помощ за тирове в цяла Европа. Служителите на тази компания за пътна помощ, осигуряват пълно покритие на различни пътни артерии в страната и чужбина. В това число влизат и всички второстепенни пътища в страната. Ако имате нужда от специализирана компания пътна помощ за тирове, спокойно може да се доверите на нашата професионална фирма за пътна помощ.