пътна помощ паяк

Пътна помощ паяк

За репатрирането на аварирал автомобил, се изисква камион със специален режим на действие. Камионът трябва да е оборудван с платформа и лебедка за изтегляне на автомобили. Обикновените камиони за пътна помощ, са предназначени за репатриране на автомобили, които са получили малки аварии. За репатриране на автомобил с блокирали колела, е необходима специализирана пътна помощ паяк. Репатрирането на автомобил с блокирали колела, може да доведе неприятни изненади с обикновена пътна помощ. При товарене и разтоварване, може да се нанесат големи щети по ходовата част на авариралият автомобил. В такива случаи, е възможно да се повреди и ауспуховата система на авариралият автомобил. Репатрирането на автомобил с хидравлична платформа, е по доброто решение за клиентите. Хидравличната платформа, позволява товаренето и разтоварването на автомобила да се извърши по лесният начин. Но най-добрият начин за репатрирането на автомобил с блокирала трансмисия е с пътна помощ паяк.

Оборудване за пътна помощ паяк

Един от най-добрите варианти за репатриране и преместване на автомобили, това е пътна помощ паяк. Специализираният камион пътна помощ паяк е оборудван с автокран, на който е монтирано специално разтегателно устройство. Предназначението на това устройство е, да се удължава и скъсява според дължината на автомобила който ще се репатрира. На него са закрепени четири броя сапани, с които се извършва товаренето и разтоварването на автомобили. На края на сапаните са закрепени специални елементи, с които се повдига авариралият автомобил. Специализираният камион пътна помощ е снабден, с хидравлични стабилизатори против преобръщане. Качването и свалянето на авариралите автомобили става много бързо и лесно. Цялата тази процедура с товаренето и разтоварването на авариралите автомобили, трае само няколко минути. Ако имате нужда от превоз на автомобил с блокирали колела, потърсете услугите на специализираните компании за пътна помощ паяк.

Цени за пътна помощ паяк

За преместване на автомобили от едно място на друго, е необходима специализирана пътна помощ. Преместването на автомобили, може да се извършва по няколко начина. Първият начин е преместване на автомобили с обикновена пътна помощ. Цената за тази услуга в град София варира около 50 лева. Вторият вид за преместване на автомобили е пътна помощ с хидравлична платформа. Цената за тази специализирана услуга, варира около 80 лева. И третият вид за преместване на автомобили е пътна помощ паяк. Цената за услугата е около 100 лева дневна тарифа. Нощната тарифа на тези няколко специализирани услуги е с около 50 процента по-висока. Нощните услуги понякога са свързани с тежки аварии на автомобили, които трябва да бъдат отстранявани веднага. Товаренето и разтоварването на автомобили през нощните часове, крият огромни рискове. Ако имате нужда от превоз на автомобил с пътна помощ паяк, потърсете фирма която предлага пътна помощ паяк.