пътна помощ софия

Пътна помощ в София

Независимо дали сте получили повреда или сте участвали в пътно транспортно произшествие. Всички наши правила включват, пристигане до 30 минути с пътна помощ София или ремонт на автомобила на място. Ако не можем да поправим автомобила ви на място ние ще го изтеглим до автосервиз по ваше желание. Нашата фирма предлага бърза и ефективна услуга за реагиране, независимо дали използва собствените си превозни средства или някой от обширна мрежа. Ние ще прегледаме най-старателно вашият автомобил и ако има нужда ще го от ремонтираме на място. По този начин няма да се налага да плащате излишни пари за пътна помощ. Когато сте закъсали далеч от дома и автомобилът ви не може да бъде поправени за един ден, нашите предложения предвиждат различни видове услуги в национален мащаб. Като изтегляне на автомобила до автосервиз или до вашата дестинация или до вашия дом. Когато вашия автомобил се повреди, ние ще ви предоставим допълнително покритие, за да получите необходимата помощ.

Пътна помощ в София

С полицата за пътна помощ в софия, вашият автомобил и вашето семейство ще са в сигурни ръце. Фирмите в столицата предлагат 24 часова пътна помощ за всички квартали в град София. Само с едно телефонно обаждане, екипите ще се отзоват до вашето местоположение в рамките на 30 минути. Ако вашият автомобил е участник в ПТП, те са винаги готови и ще се отзоват на вашето повикване. Ако закъсате на пътя с автомобила си, потърсете специализираните услуги на компаниите за пътна помощ в страната. Служителите на компаниите ще се отзоват и ще Ви помогнат, независимо от сложността на ситуацията в която сте изпаднали. Когато се обадите на денонощните телефони Вие ще получите техническа помощ в случай на аварии или ПТП. Ако имате сключена застрахователна полица ще Ви бъде осигурен специализиран камион с безплатна пътна помощ. Ако имате нужда вашият автомобил да премине годишни технически прегледи в София, потърсете фирмите за пътна помощ.

Пътна помощ – Цени за репатриране

Много от превозвачите които извършват услугата пътна помощ в столицата, работят със скрити и не регламентирани такси. Превозът на един автомобил в столицата включва, товарене разтоварване и репатриране. Много от превозвачите които извършват услугата пътна помощ, вземат допълнителни такси за изтегляне на автомобила с лебедка. Това се прави под предлог че авариралият автомобил нямал кука за теглене, или няма къде да се закачи въжето. По този начин, клиентът ще трябва да заплати много по-висока цена от посочената в сайта. Така клиентите губят доверието си към служителите, които извършват услугата пътна помощ в столицата. Това се отразява негативно, дори на специализираните компании за пътна помощ в София. За да се печели доверието сред клиентите, е нужно служителите да притежават нужната коректност. За това преди да използвате услугите на пътна помощ, първо уточнете цената за репатриране на вашият автомобил.

От какво зависи цената за пътна помощ София

В повечето случаи, превозвачите сами си определят цената за репатриране на автомобили в столицата. Всички професионални компании за пътна помощ в столицата, работят с регламентирани цени, които са изписани в сайтовете им. Компаниите които извършват услугата пътна помощ софия, са длъжни предварително да обявят цената за репатриране. По този начин клиентите ще бъдат осведомени, на каква цена ще им бъде репатриран автомобила. Ако се окаже че цената за репатриране е много висока за клиента. Тогава той може да потърси друга компания за репатриране. Компаниите за пътна помощ, трябва винаги да се съобразяват с финансовото положение на клиентите. Понякога може да се наложи да се коригира цената за репатриране с няколко лева по-надолу. Компаниите за пътна помощ, трябва да се съобразяват с клиентите. Тъй като не всички клиенти, може да бъдат винаги платежоспособни. Понякога се налага, да се направят компромиси към клиентите.

Какви услуги предлагат фирмите за пътна помощ София

Фирмите за пътна помощ в столицата, предлагат различни видове услуги. Те са пряко свързани с репатриране на автомобили, микробуси, камиони, каравани и техника за столицата. Компаниите работят със специализирани камиони, които отговарят на всички европейски изисквания. Повечето автопаркове са оборудвани със специализирана техника, която превозва товари до 20 тона. Те разполагат с отличен персонал който има богат опит и познания в репатрирането на автомобили. Някои от тези служители са преминали курс по обучение в Германия. Фирмите разполагат с високо специализирана техника, която е необходима при изтеглянето на автомобили и камиони. Също така те разполагат с пътна помощ тип паяк, които репатрират автомобили с проблеми в ходовата част. Повечето компании за денонощна пътна помощ в столицата предлагат различни видове услуги, като подаване на ток. Ако получите повреда на автомобила, потърсете фирмите за пътна помощ в София.