услуги с пътна помощ

Услуги с Пътна помощ

Ние можем да ви предоставим услуги с пътна помощ на вашия автомобил или джип ако имате проблем или имате повреда. Независимо дали се нуждаете от пътна помощ или от смяна на спукана гума или вашето превозно средство се нуждае от подаване на ток от 12 или 24 волта. Или може би има някакъв друг проблем, нашите опитни техници за пътна помощ могат да излязат да разрешат проблема по магистрали и извън дома или работното ви място. Ако техникът по възстановяване не може да поправи автомобила, той може да превози автомобила или микробуса до всеки автосервиз или дестинация по ваш избор и да вземе всичките ви пътници.

Услуги с Пътна помощ за София

Услугите които предлагат специализираните фирми за пътна помощ в страната, са свързани с репатриране на моторни превозни средства. Фирмите за пътна помощ, предоставят различни видове услуги, като пътна помощ за моторни превозни средства. Доставка на гориво до закъсалият автомобил, подаване на ток за автомобили и камиони 12 – 24 волта. Пътна помощ паяк, ремонт на автомобила на място, отключване на автомобила, смяна на акумулатор. Някои от специализираните фирми дори предлагат, вземане на автомобила от адрес. Ремонт на автомобила и връщане на автомобила до същият адрес. Това са услуги с пътна помощ, която не всяка фирма може да предложи. С предлагането на тази услуга, клиентите се улесняват значително много и спестяват доста ценно време, излишни нерви и пари. Представяме ви, услугите на една от най-коректните компании в София – Турбокомпресори.bg. Компанията предлага още, пътна помощ, ремонт на турбокомпресори, специализиран автосервиз в София, диагностика на турбокомпресори, рециклиране на турбокомпресори, премахване на dpf София и други видове услуги.

Какво се изисква за репатриране на аварирал автомобил

За да се репатрира един аварирал автомобил, се изисква сигурна пътна помощ и специализиран екип от служители. След обаждането по телефона от ваша страна, компанията за пътна помощ изпраща свой екип до вашето местонахождение. След като се направи предварителен оглед на авариралият автомобил, служителите преценяват какви действия да предприемат. Ако повредата е малка, служителите на компанията за пътна помощ я отстраняват на място. От Вас се изисква само малко търпение, докато служителите на компанията отстранят повредата на автомобила. След отстраняването на повредата, Вие можете спокойно да продължите пътуването си. Ако се окаже че повредата на вашият автомобил е много голяма. Тогава служителите на компанията ще репатрират вашият автомобил до съответния автосервиз. Ако имате сключена застрахователна полица, Вие получавате безплатна пътна помощ и служебен автомобил. Достатъчно е само да представите, вашата застрахователна полица.